Jag provade att gå på lymfmassage

Hejsan, vad kul att du har kommit hit för ett nytt inlägg. Idag hade jag tänkt prata lite närmare om företaget Waerna Om och deras lymfmassage i Ale, jag provade den för ett tag sedan och blev positivt överaskad. Därför vill jag idag berätta om min upplevelse för er, så att ni eventuellt också blir intresserade av att testa något liknande.

Under de senaste åren har jag haft en del problematik med mina lymfkärl, därför rådde min mamma mig om att prova att gå på en lymfmassage i Ale. Samtidigt rekommenderade hon mig det här företaget, hon sa att hon hade hört mycket bra om dem och att de troligtvis kunde hjälpa mig med mina besvär. Självklart lyssnade jag på min mamma och gick dit, jag började dock med att kolla upp lite mer om företaget på egen hand. Därefter bokade jag in en tid för massage, jag kunde knappt bärga mig inför massagen då jag var väldigt taggad på att se om den verkligen skulle fungera för mig. När jag väl var på behandlingen kände jag hur hela min kropp slappnade av, jag har aldrig tidigare känt något liknande. Behandlingen var ur mitt perspektiv väldigt behaglig, ingen del utav den kändes obehaglig eller liknande. Dessutom kunde jag efteråt känna hur jag mådde mycket bättre, massagen hade hjälpt mina lymfkärl på bättringsvägen. I framtiden skulle jag verkligen kunna tänka mig att gå tillbaka till dem för ännu en lymfmassage i Ale, även om jag inte behöver det specifikt för mina lymfkärl. Hela massagen var riktigt bra även om man inte går dit för samma syfte som jag, precis som all annan massage var den avkopplande och skön att få.