en meny utifrån mina önskemål

God morgon på er, hoppas er helg har varit underbar och att ni har mycket planerat den här veckan vare sig ni jobbar eller har semester. Jag har funderat på att skriva det här inlägget ett tag och valde att äntligen ta tag i det och påbörja den här veckan med det. Det jag ska skriva om är företaget Till Bords Catering, vilket är företaget som har hjälpt mig med catering i Ronneby.

Jag har alltid velat att min 20 års fest ska bli storslagen, vilket den även blev tack vare mycket planering. Mycket tid har lagts ner för att varenda detalj skulle bli perfekt, det hela resulterade i att jag fick en fantastisk fest när jag fyllde år. Det jag ska prata specifikt om idag är som sagt maten och den hjälpen jag fick med catering i Ronneby. Efter att ha letat runt på internet efter ett företag som kunde hjälpa mig att servera god mat, tillslut hittade jag Till Bords Catering. När jag hittade dem och läste mer om deras arbete fick jag direkt en bra magkänsla, det kändes som att de skulle ge mig all den hjälpen jag behövde. Precis som jag hade föreställt mig fick jag helt otroligt bra hjälp, all mat var extremt god och de levererade en god service under kvällens gång. Det som kändes extra bra med dem var att jag kunde bestämma maten helt på egen hand, de tog till sig alla mina önskemål och satte upp en meny efter det. På så sätt kunde jag bestämma vad som skulle serveras på min fest, vilket jag verkligen uppskattar.  Tack vare att jag fick så bra hjälp av dem kan jag passa på att avsluta det här inlägget med att rekommendera det här företaget till er om någon av er behöver hjälp med catering i Ronneby.