Min rekommendation till dig som ska flytta – anlita en flyttfirma!

Jag har alltid tänkt att när jag väl flyttar så ska jag klara av att göra allting på egen hand. Men jag insåg snabbt att det aldrig skulle gå. Så alternativen var att antingen ta hjälp av mina kompisar eller att helt enkelt anlita en flyttfirma i Lidingö. Och då det inte var tillräckligt många av mina kompisar som hade möjlighet att hjälpa till att flytta just den helgen så valde jag att istället ta hjälp av LIFTAB flyttfirma.

Såhär i efterhand känner jag verkligen att jag gjorde rätt val. För de är så mycket noggrannare med allting så jag behövde verkligen inte tveka över hur det skulle bli och det kändes tryggt att veta att de skulle ta hand om alla flyttjänster jag ville. Det blev att de hjälpte mig med städning, viss packning och även transport. Packningen ville jag egentligen göra själv men det blev lite mycket att göra med det också, så det var faktiskt väldigt skönt att få hjälp med det.

Vet att det finns ganska mycket flyttfirmor här i Täby att välja mellan, för när jag skulle välja så tyckte jag det var ganska svårt. Var inne på många olika hemsidor och kollade men det som sen fick mig att bestämma mig var framförallt för att jag fick höra gott om min faster som själv hade tagit hjälp av de på LIFTAB när hon skulle flytta. Och hon var väldigt nöjd med den hjälp hon fick av dem så det kändes tryggt att välja dem då istället för några som jag inte visste något som helst om.