Tassainn Hundfysioterapi

Det här med hund rehabilitering och hundmassage i Åmål, Vänersborg, Mellerud, Uddevalla eller Lilla Edet bland annat är någonting som har dykt upp mer och mer nu under de senaste få veckorna här på bloggen och det verkar vara rätt så många som vill veta mer om det hela. Därför så tänkte jag att jag skulle ta och skriva ett par ord om just det här idag just för att försöka vara till så stor hjälp som det bara går för er alla som nu är intresserade av detta. Som många av er redan vet så tar ju jag min egen hund på hundmassage ibland och jag vill också idag passa på att rekommendera en hundfysioterapeut som jag tycker är superduktig.

Den här hundfysioterapeuten heter så mycket som Tassainn Hundfysioterapi och jag blev själv faktiskt rekommenderad att vända mig dit av en mycket nära vän till mig som också har ett par hundar, varav en av dem även behöver rehabilitering och en annan får massage. Jag tycker verkligen att det är hur bra som helst att det finns den här typen av tjänster och behandlingar för våra fyrbenta vänner, för det är ju nog ändå en av de absolut viktigaste sakerna i mitt liv – att min hund ska få ha det bra och smärtfritt liksom. Tassainn Hundfysioterapi är hur duktiga som helst på det som de gör och jag kan absolut varmt rekommendera att ni tar och vänder er dit ifall det nu är så att ni vet med er att er hund behöver den här typen av behandlingar. När det kommer till både rehabilitering och massage så tycker jag att Tassainn Hundfysioterapi är oerhört kunniga i sitt utförande och att de dessutom är väldigt engagerade i varje individ. Jag lägger in en länk här någonstans så att ni kan ta er in på deras egna sida och läsa på lite mer!

Du gillar kanske också...