Byggföretag eller restaurang som arbetsplats?

Jag skulle aldrig kunna jobba på ett byggföretag, är verkligen allt annat än händig. Men jag har en kompis som jobbar på RBF Group AB byggföretag här i Helsingborg. Han är väldigt nöjd med det. Trivs både med arbetet, då han älskar att bygga och arbeta med kroppen, samt med arbetskompisarna, kollegorna, och med RBF Group AB som helhet. Så antar att det är ett bra byggföretag att jobba på.

Själv jobbar jag som servitris och det är tillräckligt fysiskt för mig. Har aldrig varit den smidiga typen så att balansera tallrikar är inte heller riktigt min grej. Men jag har ändå lyckats med det. Sen har vi det med att ta hjälp av byggföretag, vilket jag har gjort flera gånger, och varje gång har det blivit RBF Group AB som stöd för min kompis. Utom första gången för då skulle vi renovera taket och det var ingenting specifikt som de sysslade med och så hade inte min kompis börjat där än så jag hade inte så bra koll på RBF Group AB eftersom det faktiskt också är ett ganska litet byggföretag.

Men när föredrar att anlita små verksamheter när jag behöver hjälp för de känns mer pålitliga. Det känns som att de värdesätter sina kunder mer och som att de har tid att lyssna så att man verkligen kan få det som man själv vill. För när det är väldigt stora företag så behöver de inte just mig som kund utan då kan det räcka med alla andra för dem, så de blir inte lika noggranna.